Groepslessen | Bodyweight Sports 0.000
Facebook Instagram Youtube

Groepslessen

21 lessen per week

gezelligheid en plezier

Motivatie en progressie

Calisthenics groepslessen

Calisthenics groepslessen helpen je om gemotiveerd te blijven tijdens het sporten en bovendien leer je tijdens groepslessen erg veel van elkaar. Ook is het leuk dat je sommige oefeningen samen kunt uitvoeren en je als het ware samen de training volbrengt.

Bij Bodyweight Sports ben je verzekerd van efficiënte en leuke lessen waarbij je door een ervaren calisthenics trainer alle bewegingen op de juiste manier aanleert. 
sen, 

De verschillende groepslessen bij Bodyweight Sports

Onze club is niet zomaar een plek om te sporten. Wij zijn namelijk de eerste calisthenics vereniging van Nederland die structureel groepslessen en begeleiding bied om het beste uit jezelf te halen.
Hier leer je, naast de traditionele, voortdurend nieuw ontwikkelde  bewegingsmethoden en kun je meedoen met gevarieerde, effectieve calisthenics groepstrainingen. In onze vereniging te Heesch vlak bij Oss kun je de volgende groepslessen volgen:

– Calisthenics Basis
– Calisthenics Techniek
– Calisthenics Workout
– Calisthenics Reps en sets
– Calisthenics Freestyle
– Calisthenics Kids
– Outdoor Bootcamp (seizoen)

Weet je niet precies welke groepsles bij je past? Wij leggen je graag meer uit over de programma’s en de doelstellingen van de groepstrainingen. Klik op de knop hieronder om meer te lezen over de verschillende soorten groepslessen.
Je kunt er in ieder geval op rekenen dat elke training voor ieder niveau geschikt is. Onze ervaren trainers weten dan ook precies welke training jij nodig hebt om gegarandeerd je persoonlijke doel te behalen!

Wie kunnen

ook voor kinderen

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar bieden wij speciale Calisthenics Kids lessen aan! Deze kidslessen zorgen voor een gezonde mobiliteit, kracht en motivatie voor uw kind waar zij hun leven lang baat bij hebben. Een sterk lichaam krijgen terwijl het plezier voor sport en beweging gestimuleerd wordt is cruciaal voor de ontwikkeling van ieder kind. Onze vereniging heeft als één van de sociaal-maatschappelijke doelstellingen om kinderen met calisthenics kennis te laten maken, alsmede deze op een veilige en professionele accommodatie calisthenics te laten beoefenen.

Onze Calisthenics Kids lessen worden verschillende keren per week aangeboden. Om te kijken of onze lessen voor uw kind geschikt zijn, kunt u een proefles aanvragen waardoor hij/zij kosteloos een keer mee kan doen. Ouders mogen hierbij aanwezig blijven en uiteraard ook kennis maken met de (toekomstige) trainer van uw kind.