Free Bodyweight E-books - Bodyweight Sports in Heesch
Facebook Instagram Youtube

Free Bodyweight E-books

Home » Free Bodyweight E-books
Gratis bodyweight e-books

Het helpen van mensen met Bodyweight training is onze grootste passie, hierom willen wij jou ook graag enthousiast maken!

Dankzij onze jarenlange ervaring in het verzorgen van Calisthenics lessen en de vele transformaties die we hebben kunnen realiseren, vinden wij dat we iedereen die niet de mogelijkheid heeft om in onze gezellige club te komen sporten toch moeten kunnen helpen met het bereiken van hun doelen!

Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij 2 gratis
e-books beschikbaar die je eenvoudig kunt downloaden via deze pagina. 

– Online Calisthenics Basis Workshop
– Vasten als een Pro – E-book

basis workshop

Online Calisthenics Basis Workshop

Voor de best mogelijk start van jouw calisthenics carrière kun je eenvoudig onze gratis Online Calisthenics Basis Workshop downloaden.

Leer alle belangrijke informatie over de sport, oefeningen, mobiliteit en het indelen van trainingen voor de snelste progressie!
Onze gratis workshop bevat vele video’s van oefeningen en trainingsschema’s zodat jij gemakkelijk met complete calisthenics trainingen aan de slag kan gaan!

Laat hieronder je beste e-mailadres achter en download hem direct!

Vasten als een pro

Vasten als een pro

Heb jij gehoord van de vele gezondheidseffecten van vasten? Of ben je geïnteresseerd in Intermittent Fasting of Prolonged Fasting?

In ons gratis E-book ”Vasten als een Pro” ontdek je alle tips en tricks die je nodig hebt wanneer je het vasten wilt introduceren in je eetpatroon.

De voedingscoaches van Bodyweight Sports hebben inmiddels jaren ervaring met verschillende soorten vasten en hiermee vele succesvolle transformaties gerealiseerd. Ben jij de volgende?