Gratis online workshops - Bodyweight Sports in Heesch
Facebook Instagram Youtube

Gratis online workshops

Home » Gratis online workshops

Gratis bodyweight e-books

Het helpen van mensen met Bodyweight training is onze grootste passie, hierom willen wij jou ook graag enthousiast maken!

Dankzij onze jarenlange ervaring in het verzorgen van Calisthenics lessen en de vele transformaties die we hebben kunnen realiseren, vinden wij dat we iedereen die niet de mogelijkheid heeft om in ons gezellige centrum te komen trainen toch moeten kunnen helpen met het bereiken van hun doelen!

Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij verschillende online workshops en informatie pagina’s beschikbaar gesteld die je kunt vinden via deze pagina. 

NIEUW voor atleten: Ultimate Bodyweight Skills Seizoen 1 & 2

basis workshop

Online Calisthenics Basis Workshop

Voor de best mogelijk start van jouw calisthenics carrière kun je eenvoudig onze gratis Online Calisthenics Basis Workshop downloaden.

Leer alle belangrijke informatie over de sport, oefeningen, mobiliteit en het indelen van trainingen voor de snelste progressie!
Onze gratis workshop bevat vele video’s van oefeningen en trainingsschema’s zodat jij gemakkelijk met complete calisthenics trainingen aan de slag kan gaan!

Klik op de knop hieronder en download hem direct!

Online Handstand Workshop

Unlock de Handstand

Wil jij graag op de snelste manier een Handstand leren? Download dan gratis onze ”Unlock de Handstand” workshop!

In deze online workshop vind je alle informatie, stappen, video’s en trainingsschema’s om op de snelste manier de handstand te leren. 

De coaches van Bodyweight Sports hebben inmiddels jaren ervaring met het aanleren van deze toffe Bodyweight oefening. Ben jij de volgende? We ontvangen graag jouw eerste echte handstand foto of video wanneer het gelukt is!

Klik op de knop hieronder en download hem direct!

 

Unlock de muscle-up

Unlock de muscle-up

Struggle jij nog met de Muscle-up of wil je deze iconische beweging simpelweg op de snelste manier leren? Download dan gratis onze ”Unlock de Muscle-up” workshop!

In deze online workshop vind je alle informatie, stappen, video’s en trainingsschema’s om op de snelste manier een Muscle-up te leren. 

De coaches van Bodyweight Sports hebben inmiddels jaren ervaring met het aanleren van deze toffe Bodyweight oefening. Ben jij de volgende? We kijken er naar uit om jouw eerste Muscle-up te zien  wanneer het gelukt is!

Klik op de knop hieronder en download hem direct!

 

ULTIMATE BODYWEIGHT SKILLS

Foto advertentie facebook-01 (2)

Voor gevorderden atleten (nadat je de Handstand en de Muscle-up hebt geleerd) Hebben we sinds december 2021 de Ultimate Bodyweight Skills (UBS) – Training series ontwikkelt.
Deze Trainingsschema’s zijn ontworpen om op de meest effectieve, veilige en snelle manier skills als bijvoorbeeld de Frontlever, Human-flag en Planche te leren. 

De UBS – Training series zijn momenteel (nog) zonder video ondersteuning, alhoewel een fanatiek calisthenics beoefenaar de meeste oefeningen in de schema’s dient te kennen(of kan ontdekken). Wanneer onze coaches de tijd en middelen beschikbaar hebben zal er ook video ondersteuning in de UBS – Training series worden verwerkt.