Gratis online workshops - Bodyweight Sports in Heesch
0.000
Facebook Instagram Youtube

Gratis online workshops

Home » Gratis online workshops

Gratis bodyweight e-books

Het helpen van mensen met Bodyweight training is onze grootste passie, hierom willen wij jou ook graag enthousiast maken!

Dankzij onze jarenlange ervaring in het verzorgen van Calisthenics lessen en de vele transformaties die we hebben kunnen realiseren, vinden wij dat we iedereen die niet de mogelijkheid heeft om in ons gezellige centrum te komen trainen toch moeten kunnen helpen met het bereiken van hun doelen!

Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij verschillende online workshops en informatie pagina’s beschikbaar gesteld die je kunt vinden via deze pagina.

Begin je net met Calisthenics? Begin dan vooral met onze Basis Workshop.
Al een begin gemaakt? Varieer dan tussen de Handstand en Muscle-up Workshop.

Alle informatie in de workshops is voor alle niveaus enorm goed om tot je te nemen, kennis is kracht!

 

basis workshop

Online Calisthenics Basis Workshop

Voor de best mogelijk start van jouw calisthenics carrière kun je eenvoudig onze gratis Online Calisthenics Basis Workshop downloaden.

Leer alle belangrijke informatie over de sport, oefeningen, mobiliteit en het indelen van trainingen voor de snelste progressie!
Onze gratis workshop bevat vele video’s van oefeningen en trainingsschema’s zodat jij gemakkelijk met complete calisthenics trainingen aan de slag kan gaan!

Klik op de knop hieronder en download hem direct!

Online Handstand Workshop

Unlock de Handstand

Wil jij graag op de snelste manier een Handstand leren? Download dan gratis onze ”Unlock de Handstand” workshop!

In deze online workshop vind je alle informatie, stappen, video’s en trainingsschema’s om op de snelste manier de handstand te leren. 

De coaches van Bodyweight Sports hebben inmiddels jaren ervaring met het aanleren van deze toffe Bodyweight oefening. Ben jij de volgende? We ontvangen graag jouw eerste echte handstand foto of video wanneer het gelukt is!

Klik op de knop hieronder en download hem direct!

 

Unlock de muscle-up

Unlock de muscle-up

Struggle jij nog met de Muscle-up of wil je deze iconische beweging simpelweg op de snelste manier leren? Download dan gratis onze ”Unlock de Muscle-up” workshop!

In deze online workshop vind je alle informatie, stappen, video’s en trainingsschema’s om op de snelste manier een Muscle-up te leren. 

De coaches van Bodyweight Sports hebben inmiddels jaren ervaring met het aanleren van deze toffe Bodyweight oefening. Ben jij de volgende? We kijken er naar uit om jouw eerste Muscle-up te zien  wanneer het gelukt is!

Klik op de knop hieronder en download hem direct!