0.000

Krachttraining

26 groepslessen per week

1 op 1 training

Alle leeftijden

Heb je interesse in krachttraining en wil je de juiste oefeningen leren die bij jou passen? Bodyweight Sports in Heesch is de ideale plek voor jou! In onze sportschool bouw je discipline op, word je effectief gemotiveerd om regelmatig te oefenen en boek je razendsnel resultaat. Bovendien houden we onze periodieke trainingen gevarieerd en zijn de groepstrainingen voor ieder niveau geschikt. De oefeningen voor krachttraining moet je dan ook juist opbouwen. Onze trainers staan voor je klaar om jou het maximale uit jezelf te laten halen!

Wat voor oefeningen op het gebied van krachttraining kun je hier doen?

Wij bieden talloze krachttrainingen met verschillende oefeningen die specifiek gericht zijn op bepaalde spieren in het lichaam. We houden hierbij rekening met jouw situatie en doelen. Ook online bieden we verschillende tutorials aan die jou ook buiten de sportschool vooruithelpen. Daarnaast kun je de volgende groepslessen bij ons volgen, die gegarandeerd oefeningen bevatten die op krachttraining gericht zijn:

  • Calisthenics: wij zijn de grootste calisthenics-gym ter wereld! Dit is ideale training om verschillende spiergroepen te trainen. Omdat wij hierin gespecialiseerd zijn, kun je een plezierige, uitdagende en gevarieerde training verwachten die goed bij jou past.
  • Crosstraining: Crosstraining is een mix van weightlifting, kettlebell training, calisthenics en cardio. Een echte krachttraining die populair is onder vele leeftijdsgroepen en geschikt is voor vele niveaus.
  • Kickass Bootcamp!’: Met oefeningen gericht op krachttraining, maar zeker ook geschikt voor mensen die snel af willen vallen en meer conditie willen.

Ontdek welke krachttraining bij jou past

Past een groepsles met verschillende krachtoefeningen bij jou of heb je meer behoefte aan personal training? We helpen je graag met het vinden van de juiste oplossing. Doe mee met een gratis proefles in Heesch en bespreek de mogelijkheden met onze ervaren trainers. Wil je alvast je vragen stellen? Bel dan gerust naar +31615493271 of mail naar info@bodyweightsports.nl.