Krachttraining - Bodyweight Sports
0.000
Facebook Instagram Youtube

Krachttraining

Home » Krachttraining

26 groepslessen per week

1 op 1 training

Alle leeftijden

sporten heesch

Heb je interesse in krachttraining en wil je de juiste oefeningen in een sportschool te Heesch, vlak bij Oss leren? Bodyweight Sports in Heesch is de ideale plek voor jou! In onze sportschool bouw je discipline op, word je effectief gemotiveerd om regelmatig te oefenen en boek je razendsnel resultaat. Bovendien houden we onze periodieke trainingen gevarieerd en zijn de groepstrainingen voor ieder niveau geschikt. De oefeningen voor krachttraining moet je dan ook juist opbouwen. Onze trainers staan voor je klaar om jou het maximale uit jezelf te laten halen!

Wat voor oefeningen op het gebied van krachttraining kun je hier doen?

Wij bieden talloze krachttrainingen in onze sportschool te Heesch, vlak bij Oss, met verschillende oefeningen die specifiek gericht zijn op bepaalde spieren in het lichaam. We houden hierbij rekening met jouw situatie en doelen. Ook online bieden we verschillende tutorials aan die jou ook buiten de sportschool vooruithelpen. Daarnaast kun je de volgende groepslessen bij ons volgen, die gegarandeerd oefeningen bevatten die op krachttraining gericht zijn:

  • Calisthenics: wij zijn de grootste calisthenics-gym ter wereld! Dit is ideale training om verschillende spiergroepen te trainen. Omdat wij hierin gespecialiseerd zijn, kun je een plezierige, uitdagende en gevarieerde training verwachten die goed bij jou past.
  • Crosstraining: Crosstraining is een mix van weightlifting, kettlebell training, calisthenics en cardio. Een echte krachttraining die populair is onder vele leeftijdsgroepen en geschikt is voor vele niveaus.
  • Kickass Bootcamp!’: Met oefeningen gericht op krachttraining, maar zeker ook geschikt voor mensen die snel af willen vallen en meer conditie willen.
krachttraining