0.000

Leefstijlcoach

26 groepslessen per week

1 op 1 training

Alle leeftijden

Naast een sportcoach kun je bij ons ook profiteren van een leefstijlcoach, die jou het totaalpakket aan gezonde levensstijlen aanleert. Dit betekent dat je niet alleen met een sportcoach aan de slag gaat om je weer fit te voelen en er gezond uit te zien, maar ook dat je tegelijkertijd van deze leefstijlcoach advies krijgt over alles rondom het sporten. Want sporten is heel belangrijk, maar een goede voeding en stressbestendigheid ook.

Wat doet onze leefstijlcoach precies?

Een leefstijlcoach is eigenlijk hetzelfde als een sportcoach, maar dan met een bredere focus op de kwaliteit van leven. Hij of zij motiveert je niet alleen om goed en regelmatig te bewegen, maar adviseert je ook professioneel over voeding en bijvoorbeeld ook het bestrijden van ongezonde gewoontes. Je kunt ervoor kiezen om de hulp van een personal trainer in te schakelen, maar ook een groepsles is een goede manier om gemotiveerd je leefstijl te verbeteren. Uiteraard ontdek je pas echt wat het voor jou gaat betekenen wanneer je in contact komt met je leefstijlcoach. Bij Bodyweight Sports kijken we graag met jou samen naar de mogelijkheden.

Jouw persoonlijke leefstijl- en sportcoach

Onze leden bieden wij, naast een persoonlijke aanpak en een scherpe focus op het gewenste doel, ook een app aan waarmee je real-time je leefstijl kunt bijhouden. Je kunt je voeding, gewicht en bewegingsoefeningen bijhouden, maar ook instructies en de verwachte resultaten van bepaalde oefeningen vinden. Ook plan je eenvoudig je lessen in de app. Zo heb je jouw sportcoach én leefstijlcoach altijd op zak! Meer weten over een sportcoach of leefstijlcoach van onze sportschool in Heesch? Je kunt ook gerust bellen naar +31615493271 of mailen naar info@bodyweightsports.nl.