Lifestyle coaching - Bodyweight Sports
0.000
Facebook Instagram Youtube

Lifestyle coaching

Home » Lifestyle coaching

groepslessen

Wellicht is een van de grootste gevolgen van de coronaperiode dat je het moeilijk vindt om die ”drive” terug te vinden of te ontdekken in je leven. Met Lifestyle Coaching is het doel om deze aan te wakkeren, nieuwe richtingen te ontdekken en nieuwe deuren te openen. 

Een gezellig gesprek met een van onze coaches kan het verschil maken in de handelingen die je dagelijks maakt. zo is Lifestyle Coaching bedoeld.

Het pad naar een fijne en gezonde levensstijl is soms eenvoudiger dan je zou denken, ons doel is om dit over te brengen en jou te begeleiden in een richting die goed voelt. Vraag een intake aan voor een kennismakingsgesprek!

De verschillende technieken die we gebruiken

Ons Centrum is ingericht voor het aansterken van het fysieke lichaam wanneer er een gezondheidskwestie speelt. We bieden begeleiding met gebruik van Calisthenics (een oeroude manier van bewegen op lichaamsgewicht), hiermee kunnen er vele fysieke maar ook mentale gezondheidskwesties verbeterd worden. 

Daarnaast is ons Centrum de ideale plek voor het verbeteren van je levensstijl. Dankzij de jarenlange ervaring met Fasting therapie zijn onze coaches gewapend met de meest effectieve kennis op het gebied van zelfheling en detoxen van het lichaam. Ook bieden we advies in zelf-ontplooiing, belangrijke relaties, werk of studierichting en andere aspecten van de volksgezondheid.  

online voedingsconsult

Heb jij een vraag over vasten?

2 + 15 =