Online calisthenics workshops - Bodyweight Sports in Heesch
0.000
Facebook Instagram Youtube

Online calisthenics workshops

Home » Online calisthenics workshops

calisthenics workshop

Ben jij net begonnen met een calisthenics schema en wil jij de meest effectieve trainingen volgen om jou ultieme doel te bereiken? Of ben je al een tijdje aan het trainen, maar boek je niet de vooruitgang die je graag zou willen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Omdat jouw niveau en lichaam uniek is, heb jij ook unieke trainingen nodig voor de beste progressie.

calisthenics workshop

Het calisthenics schema maakt sporten nog motiverender

Sinds maart 2018 zijn wij begonnen met een revolutionaire manier van coaching. Elk individu in Nederland of België heeft nu de mogelijkheid om specifieke trainingen te volgen voor zijn of haar gewenste doel. Door middel van de feedback die jij ons geeft aan het einde van een trainingsweek, kunnen wij wekelijks jouw training perfect aanpassen en veranderen voor de snelste progressie in jouw doel! ”Nederlands kampioenen calisthenics en docenten Tommy Giling en Dean Louwrenssen kunnen met hun jarenlange ervaring nu ook voor jou een specifiek schema ontwikkelen waarmee jij verder komt dan je ooit had kunnen denken.”

Het online calisthenics trainingsprogramma werkt als volgt:

Bij de start van het programma ontvang je een formulier om jouw ultieme fysieke doel, algemene trainingsgegevens en sportverleden aan te geven. Hierna gaan wij voor je aan de slag om het eerste trainingsschema voor je te ontwikkelen. Dit bestaat uit:

  • Trainingsdagen
  • Rustdagen tussen trainingen
  • Oefeningen inclusief sets, herhalingen en specifieke instructies
  • Speciale opmerkingen
  • Testen van de week

Wanneer jij jouw trainingsweek hebt afgerond, stuur je het ingevulde progressiesjabloon naar ons toe, waardoor wij exact te weten komen hoe je de trainingen ervaren hebt, hoe je lichaam hierop heeft gereageerd en wat de uitslagen van de testen van de week zijn. Met deze informatie gaan wij wekelijks een nieuw specifiek calisthenics schema voor je ontwerpen om de hoogst mogelijke progressie te kunnen garanderen!

Boek de maximale progressie en bereik jouw doel gegarandeerd!

Met dit programma garanderen wij de beste progressie met de volgende bewegingen of houdingen: pull-ups, push-ups, dips, handstand, muscle-up, backlever, frontlever, human flag, planche en alle varianten of combinaties. Ook voor de volgende uiterlijke doelen kunnen wij progressie garanderen: specifieke spieropbouw, strakkere lichaamsdelen, afvallen, uithoudingsvermogen verbeteren en nog veel meer. Per direct starten met de effectiefste trainingen om jou specifieke doel te behalen? Vanaf nu is het mogelijk om dit programma één week gratis uit te proberen! Het online calisthenics trainingsprogramma is bovendien een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Bel voor al je vragen naar +31615493271 of mail naar info@bodyweightsports.nl.