0.000

Online Voedingsconsult

Met jouw persoonlijke Bodyweight Sports coach

Heb jij genoeg van alle diëten en het uithongeren van je lichaam? Wil jij echte resultaten boeken met sporten of net zoals veel van onze cliënten eindelijk je ideale gewicht bereiken en van eventuele lichamelijke klachten af komen? Lees dan verder…

Wanneer je last hebt van een ziekte of blessure is er bijna altijd meer aan de hand dan je denkt. Wanneer je overgewicht hebt en veel moeite hebt met het aanpassen van je eetpatroon of gewoonweg niet de kennis hebt om het op de juiste manier aan te pakken, kunnen wij je helpen.

Maar hoe dan? We zullen je eerst uitleggen waarom we ons Lifetime Voedingsconsult zijn gestart.

Je moet weten dat wij een aantal jaren terug ook niet wisten waar we mee bezig waren qua voeding, totdat we erachter kwamen dat onze personal-training klanten niet de progressie maakte die we samen voor ogen hadden.

Toen onze coaches Dean en Tommy zich gingen verdiepen in voeding en dit na vele (extreme) experimenten een beeld van succes begon te krijgen, kregen onze klanten ineens een verplicht voedingsconsult. Vanaf dat moment bereikte de ene na de andere klant zijn/haar persoonlijke doelen.

Het geheim is dat je gezond moet eten en ongezonde dingen zoveel mogelijk moet laten staan. Hier is alleen 1 probleem, wat is gezond? Om te weten te komen wat gezond is en wat niet, zul je jezelf ongeveer 1500-2000 uur moeten verdiepen in voeding.

Hierom willen wij met de kennis die we nu hebben zoveel mogelijk mensen helpen met het verbeteren van hun leefstijl door een bewezen plan van aanpak en op deze manier dichterbij ons persoonlijke doel komen.

Wat houd ons Lifetime voedingsconsult dan precies in vraag je je waarschijnlijk af.

Ons bewezen plan van aanpak werkt als volgt:
1.
Je schaft jouw Lifetime voedingsconsult aan en vult de vragenlijst in.

2. Na ontvangst van de vragenlijst gaat een van onze coaches het voedingsplan ontwerpen.

3. Binnen 48 uur krijg je een telefoontje om een afspraak te maken voor het consult. Deze kan op onze locatie plaatsvinden of door middel van videobellen.

4. Met jouw persoonlijke voedingsplan erbij gaat jouw coach alles tot in de puntjes uitleggen en ondertussen al je vragen beantwoorden.

5. Na het consult weet je precies wat je moet doen om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

We kunnen het verhaal nog langer maken, maar wij vinden het belangrijkste dat je weet wat ons plan inhoud en waarom we dit doen. Het is aan jou om te bepalen of ons Lifetime voedingsconsult iets voor jou is of niet.

Lifetime voedingsconsult betekend een plan voor het leven! Je hoeft dus geen diëten meer te volgen, of dure behandelingen te ondergaan om je fysieke doelen te bereiken.

Ervaringen

Na het invullen van een vragenlijst een duidelijk plan gekregen over aanpassen van mijn eetgewoontes. Al na één week tips opvolgen, heeft het al een positieve invloed op een oude blessure. Thanks!!

Robert

De reden waardoor ik voor een voedingsconsult heb gekozen is door de enorm grote passie en gedrevenheid die coach Tommy heeft. Ik was wel enigzins skeptisch of dat het haalbaar zou zijn wat Tommy me garandeerde. Na enkele weken was ik enorm verbaasd dat ik in 2 a 3 weken een enorm verschil voelde in mijn energie levels gedurende de dag, en mijn slaap ritme dat met de dag beter werd, ook qua het verliezen van gewicht en vetmassa werd ik erg blij en gaf me dit een steeds grotere boost om dit plan door te zetten. Ook was dit een plan waarvan ik binnen die paar weken direct wist dat dit iets is wat ik mn leven lang kan volhouden. Dit is de levensstijl die ik al die tijd al zocht en niet wist te vinden.     Nu vraag je je natuurlijk af of ik mijn persoonlijk doel gehaald heb gehaald? Dat is een super dikke JA!! 3x sneller dan ik ervoor had uitgetrokken.

Jeffrey

d.m.v. het uitgebreide vragenformulier over mijn eet en leefgewoontes heeft Tommy een uitgebreid plan samengesteld. Dankzij de eenvoudige stap-voor-stap werkwijze was het gemakkelijk om hiermee aan de slag te gaan! Ik merkte na enkele dagen al direct meer energie gedurende de dag en veel betere trainingen!

Ferry

Na het volgen van het voedingsconsult met Tommy voelde ik me na enkele dagen al zoveel energieker. Mijn progressie gaat veel sneller dan voorheen en eigenlijk zou iedereen eens goed naar zijn eetpatroon moeten laten kijken. Echt een hele dikke aanrader!

Nick

Het plan dat ik heb gekregen is duidelijk en breed, erg fijn dat ik zelf kan kiezen welke soorten gezonde dingen  ik eet. ik ben nu in 8 weken 7,5 kg kwijt en 6% minder vet!

Thijs

k ben sinds 2 weken met mijn voeding bezig via het Lifetime voedingsconsult. Er is de tijd genomen om een duidelijk beeld te schetsen van mijn huidige voedingspatroon en de ongezonde kanten hiervan. Hierbij werd het voedingsplan goed uitgelegd en kon ik met al mijn vragen terecht. De coach heeft duidelijk veel ervaring met voeding en voert regelmatig (extreme) experimenten op zichzelf uit. Duidelijke onderbouwing en een plezierig gesprek gehad, in 2 weken 1 kilo kwijt dus dit is een goed begin!

Jody

Schaf vandaag het Lifetime voedingsconsult aan via de volgende stappen:

  • Klik op onderstaande knop ‘START MIJN TRANSFORMATIE’
  • Vul de uitgebreide vragenlijst in
  • Betaal eenvoudig €119,- via iDeal
  • Ontvang binnen 48 uur een telefoontje om een afspraak te maken voor het consult (+-30min)
  • Tijdens het consult samen met jouw coach een gedetailleerde uitleg over jouw Lifetime voedingsplan
  • Ga stap-voor-stap aan de slag met extreme duidelijkheid en direct progressie!