NIEUW IN 2019
Lifetime Voedingconsult

Met jouw persoonlijke Bodyweight Sports coach

Heb jij genoeg van alle diëten en het uithongeren van je lichaam? Wil jij echte resultaten boeken met sporten of net zoals veel van onze cliënten eindelijk je ideale gewicht bereiken en van eventuele lichamelijke klachten af komen? Lees dan verder...

Wanneer je last hebt van een ziekte of blessure is er bijna altijd meer aan de hand dan je denkt. Wanneer je overgewicht hebt en veel moeite hebt met het aanpassen van je eetpatroon of gewoonweg niet de kennis hebt om het op de juiste manier aan te pakken, kunnen wij je helpen.

Maar hoe dan? We zullen je eerst uitleggen waarom we ons Lifetime Voedingsconsult zijn gestart.

Je moet weten dat wij een aantal jaren terug ook niet wisten waar we mee bezig waren qua voeding, totdat we erachter kwamen dat onze personal-training klanten niet de progressie maakte die we samen voor ogen hadden.

Stel je voor dat je exact zou weten wat je elke dag binnen moet krijgen om jezelf echt goed te voelen. Dat je precies weet op welke manier je moet eten en drinken om maximale resultaten te bereiken in jouw persoonlijke doelen. Dat je eindelijk van je lichamelijke klachten af kunt komen zonder extreme medicatie of behandelingen.

Toen onze coaches Dean en Tommy zich gingen verdiepen in voeding en dit na vele (extreme) experimenten een beeld van succes begon te krijgen, kregen onze klanten ineens een verplicht voedingsconsult. Vanaf dat moment bereikte de ene na de andere klant zijn/haar persoonlijke doelen.

Wij geloven niet in kennis door een boekje. Wij geloven in bewijzen door resultaten.

Nu denk je vast, maar wie zijn die sportieve kerels dan precies en wat is hun geheim?

Het geheim is dat je gezond moet eten en ongezonde dingen zoveel mogelijk moet laten staan. Hier is alleen 1 probleem, wat is gezond?

Om te weten te komen wat gezond is en wat niet, zul je jezelf ongeveer 1500-2000 uur moeten verdiepen in voeding.

Er zijn natuurlijk maar weinig mensen die dit er voor over hebben om erachter te komen dat sommige van onze dagelijkse voedingswaren het probleem vormen voor je gezondheid.

Hierom willen wij met de kennis die we nu hebben zoveel mogelijk mensen helpen met het verbeteren van hun leefstijl door een bewezen plan van aanpak en op deze manier dichterbij ons persoonlijke doel komen.

 

Eerlijk is eerlijk, We doen dit namelijk niet alleen voor jou. Ons doel is om op een dag te kunnen zeggen dat we van 1 miljoen mensen het leven hebben verbeterd.

 

Wat houd het in?

Wat houd ons Lifetime voedingsconsult dan precies in vraag je je waarschijnlijk af.

 

Ons bewezen plan van aanpak werkt als volgt:

 

1. Je schaft jouw Lifetime voedingsconsult aan.

2. Je ontvangt een link voor het invullen van +- 50 vragen die gaan over je gezondheid en voeding.

3. Na ontvangst van de vragenlijst gaat een van onze coaches het Lifetime voedingsplan ontwerpen.

4. Binnen 48 uur krijg je een telefoontje om een afspraak te maken voor het consult. Deze kan op onze locatie plaatsvinden of door middel van videobellen.

5. Met jouw persoonlijke voedingsplan erbij gaat jouw coach alles tot in de puntjes uitleggen en ondertussen al je vragen beantwoorden.

6. Na het consult weet je precies wat je moet doen om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

We kunnen het verhaal nog langer maken, maar wij vinden het belangrijkste dat je weet wat ons plan inhoud en waarom we dit doen. Het is aan jou om te bepalen of ons Lifetime voedingsconsult iets voor jou is of niet.

 

Lifetime voedingsconsult betekend een plan voor het leven! Je hoeft dus geen diëten meer te volgen, of dure behandelingen te ondergaan om je fysieke doelen te bereiken. Hieronder de ervaringen van een aantal van onze cliënten over het Lifetime voedingsconsult:

Ervaringen

Na het invullen van een vragenlijst een duidelijk plan gekregen over aanpassen van mijn eetgewoontes.

Al na één week tips opvolgen, heeft het al een positieve invloed op een oude blessure. Thanks!!

-Robert

4 kilo kwijt in 9 weken en dat zonder het gevoel te hebben echt te dieeten! Geen calorieen tellen, dure/onbekende producten kopen etc. gewoon rustig aan je eigen ritme vinden, je manier van eten echt omgooien zonder het zelf echt door te hebben en op duidelijke momenten gewoon even niet eten! Appeltje eitje! Ik raad het iedereen aan!

-Devany

 

d.m.v. het uitgebreide vragenformulier over mijn eet en leefgewoontes heeft Tommy een uitgebreid plan samengesteld. Dankzij de eenvoudige stap-voor-stap werkwijze was het gemakkelijk om hiermee aan de slag te gaan! Ik merkte na enkele dagen al direct meer energie gedurende de dag en veel betere trainingen!

-Ferry

Het plan dat ik heb gekregen is duidelijk en breed, erg fijn dat ik zelf kan kiezen welke soorten gezonde dingen  ik eet. ik ben nu in 8 weken 7,5 kg kwijt en 6% minder vet!

-Thijs

Na het volgen van het voedingsconsult met Tommy voelde ik me na enkele dagen al zoveel energieker. Mijn progressie gaat veel sneller dan voorheen en eigenlijk zou iedereen eens goed naar zijn eetpatroon moeten laten kijken. Echt een hele dikke aanrader!

-Nick

Ik ben sinds 2 weken met mijn voeding bezig via het Lifetime voedingsconsult. Er is de tijd genomen om een duidelijk beeld te schetsen van mijn huidige voedingspatroon en de ongezonde kanten hiervan. Hierbij werd het voedingsplan goed uitgelegd en kon ik met al mijn vragen terecht. De coach heeft duidelijk veel ervaring met voeding en voert regelmatig (extreme) experimenten op zichzelf uit. Duidelijke onderbouwing en een plezierig gesprek gehad, in 2 weken 1 kilo kwijt dus dit is een goed begin!

-Jody

Stel je eens voor dat je jezelf niet meer af hoeft te vragen: is dit eigenlijk wel gezond?

Hoe fijn zou het zijn als je elke dag exact zou weten wat je het beste kunt doen/eten/drinken (en wanneer) om je zo goed mogelijk te kunnen voelen.


Het vereist jarenlang onderzoek om precies te begrijpen welke voedingswaren je nodig hebt om jouw lichaam optimaal te laten werken.

Elk lichaam is namelijk anders, en ook jouw lichaam heeft specifieke dingen nodig om het beste uit jezelf te halen.

Dankzij de vele onderzoeken die wij persoonlijk hebben uitgetest en volledig gebaseerd zijn op echte ervaringen, willen wij het nu mogelijk maken om alle kennis van onze coaches los te laten op jouw persoonlijke situatie en wensen.

 

Dit is ook de reden waarom een dieet of schema uit een boek nooit zal werken: Het is niet gemaakt voor jou.

 

Start vandaag nog met het Lifetime voedingconsult en ervaar net als al onze cliënten het ultieme plan op maat voor:

 

- Direct meer energie en verbetering van de stofwisseling
- Een gezonder lichaam met een verbeterd immuunsysteem

- Bewustwording van gezonde en ongezonde voedingswaren
- Betere progressie in trainingen

met eventueel:

- Stabiel en blijvend gewichtsverlies
- Betere spiergroei
- Meer vetverbranding

Vraag jezelf eens de volgende dingen af:

Heb ik genoeg kennis over voeding om het maximale uit mijzelf te halen?

Heb ik ervaring met verschillende eetwijze om het ideale patroon voor mijn lichaam te hebben gevonden?
Heb ik een lichaam waar ik tevreden mee ben?

Heb ik genoeg progressie in mijn sport?

Heb ik lichamelijke klachten?

Wanneer je niet op elke vraag het positieve antwoord kunt geven is ons Lifetime voedingsconsult waarschijnlijk een waardevolle investering voor jou.

Hoe belangrijk vind je het dat je lichaam de essentiele stoffen binnenkrijgt om het maximale eruit te halen? Deze vraag bepaald of je het waardevol genoeg vind om een van onze coaches jouw voedingspatroon eens uitgebreid onder de loep te laten nemen!

Maak jouw transformatie werkelijkheid!

Schaf vandaag het Lifetime voedingsconsult aan via de volgende stappen:

 

- Klik op onderstaande knop 'START MIJN TRANSFORMATIE'
- Betaal eenvoudig €88,- via iDeal
- Wacht op je persoonlijke mailtje van onze coach(binnen 24 uur)

- Vul de uitgebreide vragenlijst in

- Ontvang binnen 48 uur een telefoontje om een afspraak te maken voor het consult (+-30min)

- Tijdens het consult samen met jouw coach een gedetailleerde uitleg over jouw Lifetime voedingsplan

- Ga stap-voor-stap aan de slag met extreme duidelijkheid en direct progressie!

START MIJN TRANSFORMATIE

Heb je eerst nog een aantal vragen voordat je kunt besluiten of het Lifetime Voedingsconsult iets voor jou is? Stel je vraag via e-mail of eenvoudig via Whatsapp en onze coach zal deze zo snel als mogelijk beantwoorden!

E-mail: tommy@bodyweightsports.nl

Telefoon: 0615493271

We hopen je hiermee een passende aanbieding te hebben gedaan, wacht niet langer en verrijk jezelf met kennis over voeding die je voor de rest van je leven kunt toepassen en maak jouw transformatie werkelijkheid!

 

- Dean en Tommy (Bodyweight Sports Coaches)

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 21:00 uur

Zaterdag: 11:00 – 13:00 uur

Zondag: 11:00 – 13:00 uur

 

Algemene informatie:

Adres: Cereslaan 14

Postcode: 5384VT Heesch

 

Telefoon: +31615493271

E-mail: info@bodyweightsports.nl

 

KVK: 63500094

BTW: NL855262655B01

IBAN: NL97RABO0304584517

 

Vul hieronder jou e-mailadres in en ontvang:

 

  3 GRATIS Workouts voor Thuis

  Elke maand kans op een gratis workshop ticket

  Blijf op de hoogte van onze events en ontwikkelingen

© 2017 Made by Ace Creative