Mijn naam is Tommy Giling.

Ik ben 25 jaar en woonachtig in Oss.

 

Na vele jaren verschillende sporten te hebben beoefend zoals: voetbal, zwemmen, turnen, free-running, taekwondo en fitness is voor mij duidelijk geworden wat ik het liefste doe. Sporten met veel kracht en controle geef ik de voorkeur, en ik houd ervan om dingen te doen die (bijna) bovenmenselijk zijn.

 

Toen ik Dean leerde kennen gingen we samen fitnessen. We zaten veel op internet om te kijken hoe oefeningen het best werden uitgevoerd en zochten naar de meest extreme bewegingen. Al snel stuitte ik op de Muscle-up, een Pull-up gecombineerd met een Dip, aan een optrekstang. Dit was iets wat ik heel graag wilde leren omdat het er zo tof en moeilijk uitzag!

Na enkele weken had ik deze oefening onder de knie en uiteraard zocht ik naar nog meer uitdaging. Calisthenics bleek de sport waar dit ruimschoots in te vinden is, en vanaf dat moment ben ik er nooit meer mee gestopt.

 

Naarmate ik verschillende calisthenics oefeningen beheersde, kreeg ik steeds meer plezier in het overbrengen van de sport. Toen ik op een aantal vrienden verschillende manieren en technieken had toegepast, was al snel duidelijk wat het meest efficiënt was. Hierdoor ontwikkelde mijn manier van lesgeven dusdanig, dat ik samen met Dean een ongelofelijk mooi programma op kon zetten. Tot de dag van vandaag blijft dit programma verbeteren en heb ik er gigantisch veel plezier in. Dagelijks tientallen mensen begeleiden om hun persoonlijke doelen te bereiken vind ik dan ook het mooiste wat er is.

 

 

 

 

Mijn naam is Dean Louwrenssen.

Ik ben 23 jaar en woonachtig in Oss.

 

Altijd heb ik met veel plezier aan sport gedaan. Op mijn 6e ben ik begonnen met voetbal en heb daarnaast nog aan tennis gedaan.

Ook heb ik tijdens mijn sportopleidingen verschillende stage's gelopen waardoor ik in veel sporten actief ben geweest.

 

Op een gegeven moment kwam ik op het idee om aan fitness te beginnen, dit deed ik samen met Tommy. Het was altijd erg intensief, maar al snel merkte ik dat dit geen sport voor mij was.

Altijd ben ik opzoek naar uitdagingen en grenzen die ik kan verleggen, omdat de sport mij anders snel gaat vervelen. Ik moet simpelweg iets hebben wat nooit stopt, iets waar ik een doel bij heb!

Gelukkig dacht Tommy daar ook zo over, en zijn we op het idee gekomen om (via video's) een Muscle-up te leren, ik vond dit er zo cool uitzien! Na een aantal weken oefenen was dit (eerste) doel bereikt en kon ik de oefening uitvoeren. Al snel waren Tommy en ik aan andere oefeningen bezig waardoor we ineens de sport "Calisthenics" beoefende.

 

Al snel wilde ik van calisthenics mijn werk maken. Ik vind het super leuk om mensen iets te leren en te inspireren. Omdat ik samen met Tommy deze sport beoefende, zijn we samen tot het idee gekomen om zelf een sportschool te openen en te beginnen aan het verzorgen van Calisthenics lessen.

Dit doen wij nog steeds elke dag met passie, en vooral met heel veel plezier!

 

 

 

 

 

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 21:00 uur

Zaterdag: 11:00 – 13:00 uur

Zondag: 11:00 – 13:00 uur

 

Algemene informatie:

Adres: Cereslaan 14

Postcode: 5384VT Heesch

 

Telefoon: +31615493271

E-mail: info@bodyweightsports.nl

 

KVK: 63500094

BTW: NL855262655B01

IBAN: NL97RABO0304584517

 

Vul hieronder jou e-mailadres in en ontvang:

 

  3 GRATIS Workouts voor Thuis

  Elke maand kans op een gratis workshop ticket

  Blijf op de hoogte van onze events en ontwikkelingen

© 2017 Made by Ace Creative