Over ons - Bodyweight Sports in Heesch
0.000
Facebook Instagram Youtube

Over ons

Home » Over ons

Over onze club

Welkom bij onze club! Zoals je wellicht al gezien hebt doen wij alles net een beetje anders, dit komt omdat we jou ook net wat andere resultaten willen laten bereiken dan een ‘normale’ sportschool. Hier trainen we hard, maar lachen we nog harder, leren we je gave bewegingen en veranderen we onze lichamen voor altijd naar de beste en gezondste versie van onszelf. Vind jij dit ook zo goed klinken?Onze manier van trainen is voornamelijk met Calisthenics (lichaamsgewicht training), met inmiddels 26 groepslessen per week zijn wij erg trots om zoveel honderden mensen te helpen met het bereiken van hun persoonlijke doelen.

Groepslessen

p13

Ontdek hier alles over onze unieke Calisthenics, Crosstraining en Kickass lessen!

Personal training

personal training (1)

Bereik je persoonlijke doelen in no-time! 1 op 1 training voor de snelste progressie. Ontdek hoe!

Ons team

TOMMY GILING

TOMMY GILING

EIGENAAR/COACH

Mijn naam is Tommy Giling, Ik ben 28 jaar en woonachtig in Oss.

Na vele jaren verschillende sporten te hebben beoefend zoals: voetbal, zwemmen, turnen, free-running, taekwondo en fitness is voor mij duidelijk geworden wat ik het liefste doe. Sporten met veel kracht en controle, ik houd ervan om dingen te doen die (bijna) bovenmenselijk zijn.

Toen ik Dean leerde kennen gingen we samen fitnessen. We zaten veel op internet om te kijken hoe oefeningen het best werden uitgevoerd en zochten naar de meest extreme bewegingen. Al snel stuitte we op de Muscle-up, een Pull-up gecombineerd met een Dip, aan een optrekstang. Dit was iets wat ik heel graag wilde leren omdat het er zo tof en moeilijk uitzag!
Na enkele weken hadden we deze oefening onder de knie en direct zochten we naar nog meer uitdaging. Calisthenics bleek de sport waar dit ruimschoots in te vinden is, en vanaf dat moment ben ik er nooit meer mee gestopt.

Naarmate we verschillende calisthenics oefeningen beheerste, kreeg ik steeds meer plezier in het overbrengen van de sport. Toen ik op een aantal vrienden verschillende manieren en technieken had uitgeprobeerd, werd het steeds duidelijker wat de meest efficiënte manier van trainen is. Hierdoor ontwikkelde onze manier van lesgeven dusdanig, dat Dean en ik samen een ongelofelijk mooi programma op konden opzetten. Tot de dag van vandaag blijft dit programma verbeteren en heb ik er gigantisch veel plezier in.

Naast het ondernemen zijn Dean en ik nog steeds zeer actief met onze trainingen en we nemen regelmatig deel aan grote internationale wedstrijden.
Ik houd me het liefste bezig met voeding & training, de ervaring van clubleden en het verbeteren van de leefstijl van mensen. Dagelijks tientallen mensen begeleiden om hun persoonlijke doelen te bereiken vind ik het mooiste wat er is. Wanneer je die oprechte bedankjes krijgt dat je iemand zijn leven op positieve wijze hebt veranderd krijg ik altijd nog kippenvel van trots.

Mijn naam is Dean Louwrenssen, Ik ben 25 jaar en woonachtig in Oss.

Ik heb mijn hele leven met veel plezier aan sport gedaan. Op mijn 6e ben ik begonnen met voetbal en heb daarnaast nog aan tennis gedaan.
Ook heb ik tijdens mijn sportopleidingen verschillende stage’s gelopen waardoor ik in veel sporten actief ben geweest.
Op een gegeven moment kwam ik op het idee om aan fitness te beginnen, dit deed ik samen met Tommy. Het was altijd erg intensief, maar al snel merkte ik dat dit geen sport voor mij was.

Altijd ben ik opzoek naar uitdagingen en grenzen die ik kan verleggen, omdat de sport mij anders snel gaat vervelen. Ik moet simpelweg iets hebben wat nooit stopt, iets waar ik een doel bij heb!
Gelukkig dacht Tommy daar ook zo over, en zijn we op het idee gekomen om (via video’s) een Muscle-up te leren, ik vond dit er zo cool uitzien! Na een aantal weken oefenen was dit (eerste) doel bereikt en kon ik de oefening uitvoeren. Al snel was er motivatie om andere oefeningen te leren zoals een handstand, human flag etc. waardoor we ineens de sport “Calisthenics” beoefende.

 Al snel wilde ik van calisthenics mijn werk maken. Ik vind het super leuk om mensen te helpen, ze iets te leren en te inspireren. De blijdschap en ontlading die iemand ervaart op het moment dat hij/zij iets leert doet me zo goed. Vanaf dat moment wist ik het zeker, Ik wilde de hele dag met deze sport bezig zijn en zoveel mogelijk mensen hierbij helpen. Omdat ik samen met Tommy deze sport beoefende, hebben we veel dingen geprobeerd bij onszelf maar ook bij anderen. We kwamen tot het idee om een sportschool te openen en zijn we begonnen met het verzorgen van Calisthenics lessen.

 Inmiddels hebben wij 3500 uur aan Calisthenics lessen verzorgd aan zowel scholen, bedrijven en onze clubleden. Ik houd me het liefste bezig met het motiveren en coachen van mensen, het ontwikkelen van ons lesprogramma en de ervaring van onze clubleden. De community die is ontstaan voelt als een familie waardoor ik vol trots kan zeggen dat onze droom werkelijkheid is geworden. Tot op de dag van vandaag doe ik dit vol passie, en vooral met heel veel plezier!

DEAN LOUWRENSSEN

DEAN LOUWRENSSEN

EIGENAAR/COACH

NICKY VAN DEN BROEK

NICKY VAN DEN BROEK

COACH

Mijn naam is nicky van den broek, Ik ben 20 jaar en woonachtig in mill.

Altijd ben ik gek geweest van sporten. Calisthenics en voetbal zijn momenteel de 2 sporten die ik echt leuk vind. Ik houd van sociaal contact dus ik ben graag onder de mensen. Ik heb een sport en bewegen niveau 4 opleiding gedaan en wat stages gelopen. Dankzij mijn laatste stageplek bij Bodyweight Sports heb ik Dean en Tommy leren kennen.

Dankzij deze periode ben ik echt van Calisthenics gaan houden! Een leuke uitdagende sport. Door dat het uitdagend is blijf je doelen stellen en groei je enorm. In mijn omgeving is deze sport nauwelijks bekent. Het eerste wat ik in deze sport echt wilde kunnen was een Muscle-up, nu ik deze inmiddels goed kan is het voor mij ook duidelijk dat het overbrengen van deze gave oefeningen een passie voor me is geworden.

Het leuke lesgeven in deze sportschool is dat je echt met hele sociale mensen te maken hebt. Dit vind ik een van de belangrijkste dingen van een sportschool en van mijn werk. Zo ga je met een fijn gevoel naar je werk. Nu ik hier werk heb ik nog meer focus voor de sport dus zal er nog veel veranderen. Ook geef ik graag personal training. Dat doe ik omdat je dan mensen kan helpen met het behalen van een doel en dat je extra aandacht kan schenken aan je deelnemer.

ERWIN KAPPEN

ERWIN KAPPEN

COACH / PERSONAL TRAINER

Mijn naam is Erwin Kappen, Ik ben 29 jaar en woonachtig in Oss.

Na mijn CIOS opleiding in 2011 ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de fitnessbranche. Na 5 jaar wilde ik meer persoonlijke aandacht aan mensen geven en ben ik mijn eigen personal training bedrijf begonnen. Ik vond het prachtig om mijn clienten alle aandacht te kunnen geven en deed dit met plezier naast mijn andere fulltime baan. Na 2 jaar heb ik dit helaas moeten beeindigen door privé-omstandigheden.

Toen ik in de zomer van 2017 voor de eerste keer binnenliep bij Bodyweight was ik gelijk verkocht. De gastvrijheid, locatie en sport was precies wat ik zocht! Na jarenlang in verschillende fitnesscentra creatieve oplossingen moeten verzinnen om functionele training toe te passen was ik hier aan het juiste adres.

Toen ik vol enthousiasme zelf weer aan het sporten ging was de klik met Dean en Tommy eigenlijk direct al uitzonderlijk goed. Vanwege de enorme groei in deze sportclub kwam er een mogelijkheid om hier parttime in dienst te gaan. Nadat ik ruim een jaar de Kids Calisthenics lessen heb mogen verzorgen kreeg ik de kans om weer als Personal trainer aan het werk te gaan, dit klonk mij natuurlijk als muziek in de oren en ik heb die kans met 2 handen aangepakt. Dat er zoveel mensen op deze plek prestaties verrichtten die ze eerder niet voor mogelijk hielden maakte me dagelijks al ontzettend trots en nu kan ik mijn ervaring weer gebruiken om hier aan bij te dragen!

Het verzorgen van groepslessen en vooral Personal training, dat extra stukje motivatie bieden tijdens trainingen, ook nog in zo’n gezellige club is precies wat ik elke dag het liefste doe.