Personal training - Bodyweight Sports in Heesch
Facebook Instagram Youtube

Personal training

personal training (1)

Wil jij je persoonlijke doelen extra snel bereiken of sport je liever niet in een groep? Dan is Personal training bij ons wellicht iets voor jou!

Bij ons houd Personal Training het volgende in:

  • Gratis intakegesprek: kennis maken, sportverleden en voeding bespreken, persoonlijke doelen bespreken
  • Volledige begeleiding met elke oefening en beweging voor optimale progressie
  • Jouw PT coach ontwerpt wekelijks trainingen op maat, zo is geen enkele training hetzelfde!
  • Voedingsconsult en begeleiding
  • Maandelijkse vetmeting voor duidelijk beeld progressie (optioneel)
  • 24/7 online coaching voor vragen of opmerkingen
  • Snel en effectief de persoonlijke doelen bereiken in korte tijd

    Wil jij ook altijd die stok achter de deur om toch te gaan sporten?

Het is ook mogelijk om losse sessies voor specifieke calisthenics elementen bij uw coach naar keuze te boeken.

” Bij Personal Training zijn doelgerichte oefeningen erg belangrijk, maar het mentale gedeelte misschien nog wel belangrijker. Naast dat ik graag luister, houd ik me vooral bezig met het resultaat. We gaan samen de uitdaging aan om jouw persoonlijke doelen zo snel en leuk mogelijk te bereiken”

Dean (PT-coach)

” vaak is het voedingspatroon van een nieuwe client in simpele stappen te veranderen naar een gezond eetpatroon. Wanneer de voeding en beweging in een stijgende lijn gaan, is het bereiken van doelen vanzelfsprekend”

Tommy (Voedingscoach)

dean (1)

Enkele recensies van onze cliënten:

2 jaar geleden besloot ik om mijn leven om te gooien. Ik sportte nooit en lette totaal niet op mijn eten. Na 1 jaar en een hoop kilo’s lichter kwam ik maar niet verder om mijn doel te bereiken. Toen ben ik bij Bodyweight terecht gekomen. Daar volg ik nu personal training bij Dean. Dean zorgt ervoor dat hij me altijd over de streep trekt waar ik normaal altijd zou opgeven. Net die ene pushup, net die 10 kg en net die 3 herhalingen extra. Door de opbouw van de trainingen en het luisteren naar mijn wensen en behoeften weet Dean mijn altijd te triggerren en net dat stapje verder te krijgen. Afgelopen 3 weken ben ik zelfs 4% vet verloren. We zijn hard op weg mijn doelen te laten behalen. Jullie zijn geweldig mannen.

Ferdie v H

3 jaar geleden begonnen bij Bodyweight, en 2 jaar geleden met PT.

Het sporten bij Bodyweight maakte dat ik me thuis ging voelen in een nieuwe woonplaats. Vrienden voor het leven werden gemaakt en sporten werd, naast eten ;), een favoriete bezigheid in plaats van een verplichting. De PT lessen zorgden ervoor dat er geen ruimte ontstond voor dipjes, en na iedere les kon ik er weer, lachend en voldaan, een hele poos tegen aan. Doelen die ik dacht nooit te behalen werden behaald, mn eetpatroon veranderde mee, onder begeleiding van Tommy, en voor ik het wist woog ik 10 kilo minder! En dat terwijl ik alleen maar meer ben gaan genieten van het trainen en eten! Sterker, gelukkiger en zelfverzekerder gaan we voor mij het 4e jaar bodyweight in, en die PT lessen? Die gaan nog even door 😉

Devany L

Ik begonnen met PT te volgen een jaar of 2 geleden. Mijn doel was om mijn rugspieren sterker te maken en mijn uithoudings vermogen op te krikken. Door goede begeleiding van mijn trainers Dean en Tommy ben ik daarin geslaagd. Tevens geven ze goede begeleiding om je eetpatroon te weizigen ( eet bewust ). Hierdoor ook een aantal kilo’s afgevallen.
Het is bij bodyweight sports altijd gezellig ook al heb je het zwaar tijdens je training.

Erik V

Je wordt er gastvrij ontvangen en ze staan open om samen met jou goede trainingen te maken. Ik heb samen met mijn personal trainer, Dean, mijn doelstellingen gemaakt. En ondanks mijn blessures toch vooruitgang en dat ik een betere conditie heb gekregen. Dit is alleen mogelijk door de goede begeleiding van mijn trainer. Hij motiveert mij om door te gaan en daar waar nodig is te remmen. Hij is zelf ook enthousiast. Super fijn om bij zo’n team te zitten en bovenal dat je jezelf kunt zijn. Top!

Sylvia V

Dankzij personal coach Tommy van Bodyweight sports ben ik bijna mijn dikke buik kwijt. In begin is het best lastig vooral als je hoort dat je de oefening niet goed doet. Maar mijn personal coach nam de tijd voor me, en legde op een fijne goede manier uit wat ik fout deed en hoe ik de oefening op de juiste manier moest uitvoeren. Zelfs op momenten dat het niet ging stond mijn personal coach naast me om mij te helpen. Ze maken een persoonlijk trainingsschema en voedingsschema die op mijn behoefte en wensen zijn gebaseerd. Daardoor raakte ik sneller kilo`s kwijt dan als ik voor me eigen alleen ging sporten. Personal coach van Bodyweight sport nemen niet alleen tijd voor je, ze staan altijd voor je klaar zelfs om door de moeilijkste momenten heen te prikken.

Wesley H

De personal training wordt elke keer op mij aangepast. Mijn coach Dean denkt altijd mee in wat ik wel kan en niet wat ik niet kan. Heel gemotiveerd en altijd goede schik met de trainingen. Heb in hele korte tijd zeer veel geleerd en kracht erbij gekregen. Deze club heeft mijn leven en lichaam veranderd, hierom hebben ze een plek op mijn lijf in de vorm van een gave tattoo verdiend! Kortom super bezig boys.

Wouter vd B

Sinds januari 2019 train ik onder begeleiding van Dean bij Bodyweight. Ik heb in een periode van een jaar ontzettend veel conditie opgebouwd, ik kan dingen die ik vroeger nooit kon. Ook ben ik flink wat kilo’s kwijt dankzij het voedingsplan. Super begeleiding van coaches Dean en Tommy! zij zijn zeer ervaren, weten waar ze ‘t over hebben. Gezellige club met fijne leden.

Nick R

Ben je op zoek naar een personal trainer in de buurt van Oss die doelgericht met jou naar het beste resultaat werkt? Bodyweight Sports laat jou kennismaken met een trainer die jou met een fijn gevoel een gezonde, sportieve levensstijl laat leiden. Met het enthousiasme van een ervaren personal trainer bij ons sportcentrum in Heesch, dicht bij Oss, weet jij gegarandeerd met veel motivatie een bij jou passend trainingsschema te doorlopen.

De werkwijze van jouw personal trainer in Heesch vlak bij Oss

Sporten is belangrijker dan veel mensen denken. Op zowel fysiek als mentaal gebied bevorder je ontzettend veel. Je gaat er beter uitzien, terwijl je met regelmatige beweging ook een fittere en positievere levenshouding krijgt. Dit is echter nog maar een klein deel van alle voordelen die je uit sporten haalt. Ontdek zelf wat jij aan jezelf kunt verbeteren en kom in contact met een personal trainer die van aanpakken weet. Een gratis intakegesprek, een gevarieerde training die al jouw doelen aanpakt, een nauwkeurige begeleiding met nuttige reflecties. En dat allemaal van een personal trainer bij Bodyweight Sports te Heesch, in de buurt van Oss!

personal training
personal training

Bereik jouw persoonlijke doel: kom langs voor een gratis proefles!

Lees op deze pagina verder over de werkwijze van een personal trainer en over de ervaringen van anderen die hun succes hebben behaald met de hulp van onze specialisten. Naast bewegingsadvies geven wij ook advies over de juiste voeding, zodat je ook buiten ons sportcentrum dagelijks kunt profiteren van een gezonde levensstijl. Wacht niet langer en kom langs voor een gratis proefles! Liever eerst nog je vragen stellen? Bel dan gerust naar +31615493271 of mail naar info@bodyweightsports.nl.