0.000

Personal training

Wil jij je persoonlijke doelen extra snel bereiken of sport je liever niet in een groep? Dan is Personal training bij ons wellicht iets voor jou!

Bij ons houd Personal Training het volgende in:

 • Gratis intakegesprek: kennis maken, sportverleden en voeding bespreken, persoonlijke doelen bespreken
 • Ontvang 3 verschillende coaches voor training, voeding en overige beweging zodat je altijd een stok achter de deur hebt 
 • Volledige begeleiding met elke oefening en beweging voor optimale progressie
 • Jouw PT coach ontwerpt wekelijks trainingen op maat, zo is geen enkele training hetzelfde!
 • Voedingsconsult en begeleiding
 • Maandelijkse vetmeting voor duidelijk beeld progressie (optioneel)
 • 24/7 online coaching voor vragen of opmerkingen
 • Snel en effectief de persoonlijke doelen bereiken in korte tijd

Het is ook mogelijk om losse sessies voor specifieke calisthenics elementen bij uw coach naar keuze te boeken.

” Bij Personal Training zijn doelgerichte oefeningen erg belangrijk, maar het mentale gedeelte misschien nog wel belangrijker. Naast dat ik graag luister, houd ik me vooral bezig met het resultaat. We gaan samen de uitdaging aan om jouw persoonlijke doelen zo snel en leuk mogelijk te bereiken”

Dean (PT-coach)

” vaak is het voedingspatroon van een nieuwe client in simpele stappen te veranderen naar een gezond eetpatroon. Wanneer de voeding en beweging in een stijgende lijn gaan, is het bereiken van doelen vanzelfsprekend”

Tommy (Voedingscoach)

Enkele recensies van onze cliënten:

2 jaar geleden besloot ik om mijn leven om te gooien. Ik sportte nooit en lette totaal niet op mijn eten. Na 1 jaar en een hoop kilo’s lichter kwam ik maar niet verder om mijn doel te bereiken. Toen ben ik bij Bodyweight terecht gekomen. Daar volg ik nu personal training bij Dean. Dean zorgt ervoor dat hij me altijd over de streep trekt waar ik normaal altijd zou opgeven. Net die ene pushup, net die 10 kg en net die 3 herhalingen extra. Door de opbouw van de trainingen en het luisteren naar mijn wensen en behoeften weet Dean mijn altijd te triggerren en net dat stapje verder te krijgen. Afgelopen 3 weken ben ik zelfs 4% vet verloren. We zijn hard op weg mijn doelen te laten behalen. Jullie zijn geweldig mannen.

Ferdie v H

3 jaar geleden begonnen bij Bodyweight, en 2 jaar geleden met PT.

Het sporten bij Bodyweight maakte dat ik me thuis ging voelen in een nieuwe woonplaats. Vrienden voor het leven werden gemaakt en sporten werd, naast eten ;), een favoriete bezigheid in plaats van een verplichting. De PT lessen zorgden ervoor dat er geen ruimte ontstond voor dipjes, en na iedere les kon ik er weer, lachend en voldaan, een hele poos tegen aan. Doelen die ik dacht nooit te behalen werden behaald, mn eetpatroon veranderde mee, onder begeleiding van Tommy, en voor ik het wist woog ik 10 kilo minder! En dat terwijl ik alleen maar meer ben gaan genieten van het trainen en eten! Sterker, gelukkiger en zelfverzekerder gaan we voor mij het 4e jaar bodyweight in, en die PT lessen? Die gaan nog even door 😉

Devany L

Ik begonnen met PT te volgen een jaar of 2 geleden. Mijn doel was om mijn rugspieren sterker te maken en mijn uithoudings vermogen op te krikken. Door goede begeleiding van mijn trainers Dean en Tommy ben ik daarin geslaagd. Tevens geven ze goede begeleiding om je eetpatroon te weizigen ( eet bewust ). Hierdoor ook een aantal kilo’s afgevallen.
Het is bij bodyweight sports altijd gezellig ook al heb je het zwaar tijdens je training.

Erik V

Je wordt er gastvrij ontvangen en ze staan open om samen met jou goede trainingen te maken. Ik heb samen met mijn personal trainer, Dean, mijn doelstellingen gemaakt. En ondanks mijn blessures toch vooruitgang en dat ik een betere conditie heb gekregen. Dit is alleen mogelijk door de goede begeleiding van mijn trainer. Hij motiveert mij om door te gaan en daar waar nodig is te remmen. Hij is zelf ook enthousiast. Super fijn om bij zo’n team te zitten en bovenal dat je jezelf kunt zijn. Top!

Sylvia V

Dankzij personal coach Tommy van Bodyweight sports ben ik bijna mijn dikke buik kwijt. In begin is het best lastig vooral als je hoort dat je de oefening niet goed doet. Maar mijn personal coach nam de tijd voor me, en legde op een fijne goede manier uit wat ik fout deed en hoe ik de oefening op de juiste manier moest uitvoeren. Zelfs op momenten dat het niet ging stond mijn personal coach naast me om mij te helpen. Ze maken een persoonlijk trainingsschema en voedingsschema die op mijn behoefte en wensen zijn gebaseerd. Daardoor raakte ik sneller kilo`s kwijt dan als ik voor me eigen alleen ging sporten. Personal coach van Bodyweight sport nemen niet alleen tijd voor je, ze staan altijd voor je klaar zelfs om door de moeilijkste momenten heen te prikken.

Wesley H

De personal training wordt elke keer op mij aangepast. Mijn coach Dean denkt altijd mee in wat ik wel kan en niet wat ik niet kan. Heel gemotiveerd en altijd goede schik met de trainingen. Heb in hele korte tijd zeer veel geleerd en kracht erbij gekregen. Deze club heeft mijn leven en lichaam veranderd, hierom hebben ze een plek op mijn lijf in de vorm van een gave tattoo verdiend! Kortom super bezig boys.

Wouter vd B

Sinds januari 2019 train ik onder begeleiding van Dean bij Bodyweight. Ik heb in een periode van een jaar ontzettend veel conditie opgebouwd, ik kan dingen die ik vroeger nooit kon. Ook ben ik flink wat kilo’s kwijt dankzij het voedingsplan. Super begeleiding van coaches Dean en Tommy! zij zijn zeer ervaren, weten waar ze ‘t over hebben. Gezellige club met fijne leden.

Nick R

De wil om jouw persoonlijke doelen te bereiken is een van de belangrijkste factoren. Wanneer de wil er is, kunnen wij zorgen voor de beste begeleiding. Hierom is Personal Training bij ons niet voor iedereen geschikt.

 

 • Ben jij het zat om steeds weer dezelfde schema’s te volgen met minimale progressie?
 • Heb jij na maanden/jaren proberen nog steeds geen vooruitgang in het bereiken van jouw persoonlijke doelen?
 • Ben jij bereid om buiten je ”comfort zone” te gaan?
 • Wil jij de noodzakelijke tijd en moeite investeren om écht stappen te maken met jouw fysieke doelen?
 • Ben jij bereid om je voeding aan te passen als wij je garanderen dat dit een groot effect heeft op jouw prestaties en progressie?
 • Is het je waard om te investeren in een gezond, sterk en fit lichaam waar jij je geweldig in voelt?

Wanneer jij je kunt vinden in alle bovenstaande punten, willen wij graag met je kennismaken. Omdat het belangrijk is dat er een goede klik is tussen trainer en cliënt, kun je geheel vrijblijvend een intakegesprek bij ons aanvragen.

Lets do this!

Onze enthousiaste coaches zijn de hele dag bezig met het bereiken van doelen! Dit is het moment om voor eens en voor altijd de grote stap te maken naar een gezondere leefstijl en betere prestaties.

Personal Training wordt 1x per week gegeven. Hiernaast is het mogelijk om elke gewenste groepsles of vrije training kosteloos te volgen. Jouw coach zal je wekelijks helpen om de beste planning te maken voor train- en rustdagen. Dit betekend dat jouw complete beweegschema perfect wordt afgestemd op jouw doelen. Je hoeft deze belangrijke keuzes dus niet zelf te maken! Klik op een van de knoppen hieronder om het intake formulier in te vullen. Wanneer het intake formulier verzonden is, zal een van onze coaches zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor het intakegesprek. We zullen je informatie zorgvuldig bewaren.