Sporten Heesch - Bodyweight Sports
0.000
Facebook Instagram Youtube

Sporten Heesch

Home » Sporten Heesch

26 groepslessen per week

1 op 1 training

Alle leeftijden

sporten heesch

Zoek je de perfecte plek om te sporten in Heesch of in de regio van Oss, Nistelrode en Geffen? Kom dan eens langs bij Bodyweight Sports en ontdek wat jij uit jezelf kunt halen! Hier vind je allerlei mogelijkheden om een sportievere levensstijl te leiden of om juist nóg meer aan je sportieve kwaliteiten te verbeteren. Wil je graag een gestructureerde planning van een specialist, gebaseerd op jouw situatie en wensen? Of sluit je liever aan bij onze groepslessen? Laat het ons weten bij Bodyweight Sports in Heesch, zodat jij met sporten in de omgeving van Geffen en Nistelrode het maximale resultaat bereikt!

Sporten zoals jij het wilt bij ons sportcentrum in Heesch, in regio Oss

Natuurlijk hoort er regelmaat bij sporten, maar veel mensen hebben vaak hulp nodig bij het behouden van deze regelmaat en het opbouwen van trainingen. Tijdens onze groepslessen volg jij niet alleen een effectief programma, maar leer je ook veel nieuwe bewegingen. Ook krachttraining maakt hier deel van uit. Dit doen wij door middel van Calisthenics- trainingen, waar wij sterk in zijn gespecialiseerd. Deze maken elke les weer een leuke en tegelijkertijd heel gezonde ervaring. Wij helpen jou ook graag om een passend trainingsprogramma te doorlopen tijdens een personal training.

sporten heesch

Keuze uit verschillende abonnementen

Word lid bij Bodyweight Sports in Heesch bij regio Oss en maak van sporten een 100% motiverende bezigheid. Kies jouw abonnement: Starter, Onbeperkt of Personal. Wanneer je abonnee wordt, krijg je toegang tot onze handige app, waarin je onder meer je work-outs, gewicht en voeding kunt bijhouden. Ook kun je lessen in de app inplannen en meer informatie over de resultaten van trainingen vinden. Kom eens langs en volg gratis een proefles! Stel gerust je vragen van tevoren. Bel hiervoor naar +31615493271 of mail naar info@bodyweightsports.nl.