Sportschool Heesch - Bodyweight Sports
0.000
Facebook Instagram Youtube

Sportschool Heesch

Home » Sportschool Heesch

26 groepslessen per week

1 op 1 training

Alle leeftijden

sportschool heesch

 

Een professionele sportschool met begeleiding vind je bij Bodyweight Sports in Heesch, gevestigd in de regio tussen Oss en Nistelrode. Zoek je naast het fitnessen een andere manier om je lichamelijk en mentaal te verbeteren? Of zoek je zelfs iets wat het fitnessen vervangt? Wij zorgen ervoor dat jij plezier uit sporten haalt én dat je je doelen maximaal kunt bereiken. Wij zijn niet zomaar een sportschool met begeleiding, want Bodyweight Sports in Heesch leert jou nieuwe manieren van bewegen die verrassende resultaten opleveren. Hoe doen we dat eigenlijk?

Een sportschool in Heesch, in de buurt van Nistelrode, met begeleiding die écht werkt

Een sportschool met begeleiding is natuurlijk niet nieuw. In veel sportscholen werken ze met een personal trainer die met een trainingsprogramma jou op weg helpt. Echter, wanneer je bij ons voor persoonlijke begeleiding of groepslessen kiest, profiteer je van een totaalpakket. Via onze app, die je als lid gebruikt, houd je je gewicht bij, leer je meer over unieke trainingen en verbeter je je voedingspatroon aanzienlijk. Daarnaast kun je bij onze sportschool in de buurt van Nistelrode ook terecht voor verschillende groepslessen: crosstraining, ‘Kickass Bootcamp!’ en Calisthenics. In deze laatste sport zijn wij gespecialiseerd en we kunnen ons de grootste Calisthenics- gym in de wereld noemen! In korte tijd train jij je hele lichaam optimaal met onze persoonlijk gerichte trainingen.

sportschool heesch

Persoonlijk en resultaatgericht

Een hoge success rate met een persoonlijke aanpak, dat is de formule van onze trainingen en workshops. Dus woon je in de regio Nistelrode, Heesch of Oss en zoek je een sportschool met begeleiding die gegarandeerd voor succes zorgt? Kom dan langs bij Bodyweight Sports en leer ons kennen door middel van een gratis proefles. Ben je overtuigd? Kies dan uit de abonnementen Starter, Onbeperkt en Personal en sluit je aan bij onze motiverende community! Voor vragen kun je ons bereiken via +31615493271 of mail naar info@bodyweightsports.nl.