0.000

Street workout

26 groepslessen per week

1 op 1 training

Alle leeftijden

street workout Heesch

Calisthenics, ook wel ‘street workout’ genoemd, is de laatste jaren in Nederland steeds populairder geworden. Het begon in de Verenigde Staten en het is al snel overgewaaid naar de Nederlandse sportcultuur. Terwijl de naam ‘street workout’ heel modern klinkt, is calisthenics juist een klassieke naam. De sport vindt zijn oorsprong helemaal in de Griekse Oudheid. Het is niet verrassend dat calisthenics zo populair geworden is in Nederland, want deze kent vele voordelen. De trainers van Bodyweight Sports hebben zich met passie en enthousiasme gespecialiseerd in street workout. Wij zijn dan ook de grootste calisthenics gym in Nederland én wereldwijd! Waarom zou jij deze sport eens moeten proberen?

Street workout is de ideale sport op ieder niveau

Street workout is een sport waarbij met veel verschillende oefeningen verschillende spieren en spiergroepen worden getraind. Het is dus een typische krachttraining gericht op vaak meerdere spieren tegelijk, waar alleen het lichaamsgewicht gebruikt wordt. Het doel is uiteindelijk om een gezond en fit lichaam te krijgen. Calisthenics is dan ook dé manier om dat te realiseren, want de sport is bijzonder effectief. Bovendien is deze voor ieder niveau geschikt. De oefeningen lopen uiteen van basis naar gevorderd en kennen geen grenzen. Daarom is calisthenics niet alleen in Nederland, maar ook in veel andere landen erg populair. En niet onbelangrijk: de kans op blessures is, vergeleken met ‘gewone’ fitness, erg klein.

Probeer het zelf in onze vestiging in Heesch!

Zoek jij de perfecte calisthenics-gym in Nederland of ben je op zoek naar vernieuwing op het gebied van sport? Volg een week gratis street workout trainingen bij Bodyweight Sports in Heesch en sta versteld van wat jij uit jezelf kunt behalen met deze sport! Daarnaast kun je ook crosstraining uitproberen of ervaren of ‘Kickass Bootcamp!’ iets voor je is. Wij geven je graag het advies dat je nodig hebt. Liever eerst bellen naar +31615493271 of mailen naar info@bodyweightsports.nl? Ook dan beantwoorden wij natuurlijk al je vragen.