Veel gestelde vragen - Bodyweight Sports in Heesch
0.000
Facebook Instagram Youtube

Veel gestelde vragen

Home » Veel gestelde vragen

Ik heb lang niet gesport, kan ik dan wel meedoen met jullie groepslessen?

Wanneer je lichaam nog niet gewend is aan regelmatig sporten, kun je het beste deelnemen aan onze Basis les of Target trainingen. Deze groepslessen zijn voor ieder niveau geschikt.

Kan ik met een 10 rittenkaart ook naar vrije training toe?

Wanneer je jouw ”lesritten” om wilt zetten naar vrije training ritten dien je even ons te contacten. Onze coaches kunnen ritten omzetten naar keuze.

Mijn zoon of dochter wil graag bij jullie sporten, wat is de minimale leeftijd?

Voor kinderen van 8 tot 15 jaar is het noodzakelijk dat zij samen met een volwassene komen sporten. Wanneer een kind zelfstandig kan en wil trainen, mag hij/zij ook zonder begeleiding deelnemen. Een kind mag ieder lidmaatschap hebben, zolang er een volwassen sporter als begeleider bij is tijdens de trainingen of lessen. Onze coaches staan voor je klaar voor advies hierin.

Geven jullie ook begeleiding in freestyle calisthenics?

Tijdens de vrije training avonden op dinsdag en vrijdag zijn er altijd atleten aan het trainen, wanneer je deze avonden bezoekt wijst de begeleiding zichzelf!

Hebben jullie ook voedingsschema's?

Onze coaches helpen je graag met je eetpatroon, je kan ons hier altijd voor aanspreken. In het menu op onze website vind je onze handleiding voor ”Zelf leren vasten”. Mocht je verder nog vragen hebben staan we voor je klaar!

Hebben jullie ook trainingsschema's?

Wanneer je graag de meest effectieve trainingsschema’s wilt, is het raadzaam om aan de Target trainingen deel te nemen, zo heb je iedere training een nieuw schema en bereik je jouw doel het snelst.

Wat doen jullie ter voorkoming van besmettingen met het coronavirus?

We gaan er vanuit dat je niet komt sporten wanneer je ziek bent, in dit geval is buiten wandelen een meer verantwoorde manier van bewegen.

Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap wanneer de sportscholen moeten sluiten?

Bij een wijziging in de toegestane activiteiten is het altijd mogelijk om (vroegtijdig) je lidmaatschap op te zeggen.