Veel gestelde vragen | Bodyweight Sports 0.000
Facebook Instagram Youtube

Veel gestelde vragen

Welke les kan ik het beste kiezen als proefles?

Alle lessen zijn geschikt als proefles, de Calisthenics les is daarentegen wel het meest intensief.

Kan ik met een blessure bij jullie terecht?

Met een blessure is het van belang dat je voorzichtig doet, de Target trainingen zijn hiervoor het meest geschikt. Onze coaches kunnen dan specifiek voor jouw een training maken.

Ik heb erg lang niet gesport, kan ik dan wel bij jullie beginnen?

Wanneer je al lang niet aan sport hebt gedaan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit geval raden we je aan om te beginnen met 1 of 2 keer per week de Calisthenics Basis of Calisthenics Workout les.

Wat is de minimale leeftijd om bij jullie te sporten?

Vanaf 15 jaar mogen kinderen zelfstandig bij ons sporten en deelnemen aan groepslessen.

Kan ik calisthenics goed combineren met andere sporten?

Calisthenics is een erg algemene manier van bewegen, en hierdoor ook goed te combineren met andere sporten. Wanneer je ergens grote progressie in wilt maken is het wel verstandig om je trainingen slim te plannen. Vraag onze coaches voor meer informatie!

Doen jullie ook begeleiden met voeding?

Wanneer je extra begeleiding nodig hebt om je voedingspatroon te verbeteren, is het mogelijk om met onze coach een voedingsconsult te boeken. Om hiermee te starten raden we je aan om op de website van onze partner www.fastingpoint.nl te kijken!

Wat doen jullie ter voorkoming van besmettingen van het coronavirus?

Sport is erg belangrijk om gezond te blijven, echter verzoeken we je wel om een paar dagen te wachten met sporten bij ons wanneer je niet lekker bent.