Veel gestelde vragen - Bodyweight Sports in Heesch
0.000
Facebook Instagram Youtube

Veel gestelde vragen

Home » Veel gestelde vragen

Moet ik een bepaald niveau hebben om bij jullie te komen sporten?

Onze groepslessen zijn allemaal geschikt om zonder enkele sportieve achtergrond aan deel te nemen. De Coaches differentiëren met variaties van oefeningen zodat elk persoon ongeacht het niveau altijd de effectiefste training en oefeningen uitvoert.

Zijn jullie groepslessen ook geschikt voor iemand met een (langdurige) blessure?

Het is natuurlijk hartstikke vervelend dat je een blessure hebt. Dit houd niet weg dat sporten een belangrijke factor is in het genezingsproces, sommige lessen of oefeningen kunnen minder geschikt zijn voor bepaalde blessures. De Coaches geven graag advies in welke dingen je wel (of juist niet) moet doen voor het beste herstel.

Wat kan ik verwachten van een proefles?

Wanneer je voor de eerste keer in onze sportclub komt, zul je na een hartelijk ontvangst ook direct de sfeer van de club kunnen proeven! Maak direct kennis met de gezellige medesporters en ontvang net wat meer aandacht van onze coaches zodat je elke oefening perfect kunt uitvoeren. Na afloop zal een van de coaches een praatje met je houden over je ervaring en kun je een uitleg over de verschillende abonnementen verwachten.

Hoe werkt het boeken van een groepsles of vrije training wanneer ik lid ben?

Wanneer je lid van de club bent krijg je toegang tot de Bodyweight Sports App inclusief een PRO-account voor vele functies zoals bijvoorbeeld het voedingdagboek en workouts. Wanneer je een les wilt boeken kun je in de App bij het rooster alle geplande lessen vinden, hier kun je eenvoudig een bepaald uur of een bepaalde les boeken zodat wij weten dat je er bij bent! Je bent vrij in het kiezen van de voor jou meest geschikte tijden en lessen.

Welke lessen zijn voor mij het meest geschikt?

Met een lesabonnement heb je altijd de mogelijkheid om aan elke soort les mee te doen. Waar de ene les meer gericht is op het uithoudingsvermogen, is de andere bijvoorbeeld meer geschikt voor het verbeteren van je techniek in bepaalde oefeningen. De coaches kunnen je hier uiteraard het beste advies in geven en dit doen ze dan ook graag!

Wat voor sportkleding is bij jullie verplicht/toegestaan?

Wij hanteren geen speciaal kledingvoorschrift. Elke sporter mag in zijn favoriete outfit aan de lessen deelnemen! In de vrije training ruimte is het wel verplicht om schoenen te dragen vanwege de dumbbells en gewichtschijven.