0.000

Vet verbranden

26 groepslessen per week

1 op 1 training

Alle leeftijden

Vet verbranden Heesch

Vet verbranden en gewicht verliezen zijn veelvoorkomende doelen van mensen die sporten of hiermee beginnen. Naast sporten maakt een goed voedingspatroon hier ook deel van uit. Bij Bodyweight Sports hebben wij ons niet alleen gespecialiseerd in de beste manieren om effectief te sporten, maar ook in het verantwoord verliezen van gewicht en het verbranden van vet. Op landelijk niveau zetten wij ons als voedingsconsult in, zodat jij naast het sporten het maximale resultaat bereikt. Ook tijdens de personal training en groepslessen helpen wij je met alles rondom het afvallen!

Vet verbranden en gewicht verliezen met onze hulp

Mensen die te zwaar zijn willen niet alleen voor de betere looks gewicht verliezen. Te veel lichaamsgewicht is namelijk gevaarlijk om allerlei redenen. Daar is iedereen het over eens. Er zijn echter talloze manieren om gewicht te verliezen en vet te verbranden, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Een goed voedingsconsult van Bodyweight Sports is daarom gegarandeerd effectief. Je weet hiermee waar je aan toe bent en je verspeelt geen tijd met zware diëten die eigenlijk niet eens goed werken. Een personal trainer van Bodyweight Sports, die in dit geval ook leefstijlcoach is, helpt jou met zijn uitgebreide kennis en ervaring!

Team Heesch

Probeer ook eens een groepsles

Wanneer je lid van BodyWeight Sports in Heesch bent, krijg je toegang tot de handige app waarin je alles omrent lichaamsgewicht, voeding en beweging kunt bijhouden. Ook tijdens onze groepslessen kun je jezelf en door anderen laten motiveren om effectief te sporten om vet te verbranden en gewicht te verliezen. Volg een gratis proefles en ontdek de mogelijkheden voor jou! Denk hierbij aan de ‘Kickass Bootcamp!’ en calisthenics lessen. Meer weten? Lees verder op onze website, bel naar +31615493271 of mail naar info@bodyweightsports.nl.