0.000

Voedingscoach

26 groepslessen per week

1 op 1 training

Alle leeftijden

Een goede voedingscoach, ook wel voedingsconsulent genoemd, kan met deskundig voedingsadvies jou helpen om effectief af te vallen. Ook om simpelweg fitter door het leven te gaan is een voedingscoach absoluut aan te raden, want wat je eet bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt. Bij Bodyweight Sports kun jij terecht voor professioneel en ook actueel voedingsadvies. De voedingsconsulent die met jou werkt, houdt namelijk alle ontwikkelingen goed bij op het gebied van gezond eten en drinken. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Een voedingscoach die jou het maximale resultaat laat bereiken

Voedingsadvies en leefstijlcoaching wordt tegenwoordig steeds populairder. Dit komt ook omdat mensen vaak een deskundige nodig hebben nadat ze allerlei methoden zelf hebben geprobeerd. Wij zorgen ervoor dat het voedingsadvies van onze voedingscoach betrouwbaar is en effect heeft op de lange termijn. Maar, wij zijn ook een sportschool die natuurlijk, naast voeding, ook beweging heel serieus neemt. Daarom ontvang je tijdens onze personal trainingssessies het totaalpakket: professionele begeleiding bij bewegingsoefeningen en voedingsadvies op basis van een overzichtelijk voedingsschema. Ook tijdens de groepslessen profiteer je van nuttig advies over gezond eten en drinken.

Jouw voedingsconsulent 24/7 binnen handbereik

Kom in contact met je voedingsconsulent van Bodyweight Sports en haal het maximale uit jezelf. De voedingscoach houdt regelmatig en nauwkeurig met jou bij wat jouw vorderingen zijn. Wanneer je een gratis intakegesprek hebt gehad en lid bent geworden, krijg je ook toegang tot de community app. Hierin kun je je voeding en gewicht bijhouden, maar ook instructies voor de bewegingsoefeningen vinden. Op deze manier heb je ook een digitale voedingsconsulent altijd op zak! Heb je vragen voor ons? Bel dan naar +31615493271 of mail naar info@bodyweightsports.nl.