0.000

Voedingsschema

26 groepslessen per week

1 op 1 training

Alle leeftijden

Met het juiste voedingsplan en voedingsschema weet jij het maximale resultaat te behalen. Niet alleen door veel te sporten val je af of krijg je een getraind lichaam; ook een goede voeding is heel belangrijk. Bodyweight Sports in Heesch is een sportschool die een gezonde leefstijl heel serieus neemt. Met onze hulp word je gemotiveerd om regelmatig te sporten en om consequent een voedingsschema aan te houden. Een complete transformatie van jouw lichaam verwezenlijken of overgewicht de baas zijn? Wij helpen jou in iedere situatie met een passend voedingsplan!

Een voedingsschema dat écht persoonlijk is

Bodyweight Sports is gespecialiseerd in specifieke sporten die effectief voor resultaat zorgen, maar ook in voedingspatronen die een groot effect hebben. Wij stellen dan ook, nadat je jouw situatie met ons hebt besproken, een persoonlijk voedingsplan voor je op. Hiermee leer je hoe je je het beste aan een voedingsschema kunt houden en wat de essentiële voedingscategorieën zijn op welk moment van de dag. Een consultant die samen met jou een voedingsschema aanhoudt geeft een beter resultaat dan je denkt. Vaak houden mensen zelf een voedingsplan aan, terwijl ze niet weten wat écht werkt op het gebied van gezonde voeding. Onze leefstijlcoaches helpen jou op het gebied van sport en voeding om een maximaal resultaat te bereiken!

Het Lifetime voedingsplan

Met ons Lifetime voedingsplan heb je altijd en overal profijt van de voedingsadviezen die je krijgt. Dit plan wordt persoonlijk door de voedingscoaches voor je opgesteld, waarna jij in nauwe samenwerking met je coach aan de slag kunt. Het Lifetime voedingsplan betekent een plan voor het leven, zonder zware diëten of dure behandelingen. Op onze handige app kun je alles rondom je voedingspatroon volgen en bijhouden, bijvoorbeeld het verliezen van gewicht en de calorieën die specifiek voedsel bevat.

Meer weten? Informeer gerust!

Er komt veel kijken bij voedingsadvies en we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Bel om je vragen te stellen naar +31615493271 of mail naar info@bodyweightsports.nl. Wij geven je graag alle informatie die je nodig hebt.