Workshops | Bodyweight Sports 0.000
Facebook Instagram Youtube

Workshops

crosstraining

Wil jij graag calisthenics leren van ervaren calisthenics coaches? Grijp dan jou kans om deel te nemen aan twee unieke en exclusieve calisthenics workshops in het eerste weekend van 2023!

Met 9 jaar ervaring als atleet en door in 6 jaren tijd meer dan 5300 uren aan fysieke calisthenics leservaring weten onze coaches Dean en Tommy maar al te goed hoe jij het beste kunt starten en ontwikkelen in deze prachtige sport.

VOOR BEGINNERS:
De Calisthenics Basis Workshop is perfect voor iedereen die een goede start wilt maken met calisthenics. Tijdens deze workshop leer je op een effectieve manier de complete basis en hoe jij door progressies en variaties het snelste een getraind calisthenics beoefenaar wordt.

VOOR BEGINNENDE ATLETEN:
De Handstand en Muscle-up Basics Workshops is speciaal voor alle sporters die al een poosje calisthenics beoefenen, crossfitten, boulderen, survivalen of obstacle runs doen. Tijdens deze workshop ontdek je alle tips en tricks om zo snel mogelijk een stabiele handstand of sterke Muscle-up te ontwikkelen.

Lees hieronder meer!

 

Calisthenics basis workshop

crosstraining

De Calisthenics Basis workshop geeft een compleet en duidelijk beeld van alle basisoefeningen en progressies om een sterk en getraind lichaam te krijgen door calisthenics.
Leer oefeningen zoals optrekken, opdrukken, Squats, Lunges, Dips en verschillende buikspieroefeningen waardoor je in 90 minuten de perfecte vorm, variaties en progressies hebt geleerd.

Ontdek de juiste manier van uitvoering en welke stappen je het beste kunt maken om zo snel mogelijk de kracht en mobiliteit te ontwikkelen zodat de vele iconische calisthenics oefeningen in handbereik komen.

Wanneer?
zaterdag 7 januari van 12:30 tot 14:00 uur

Waar?
Bodyweight Sports Calisthenics Gym
Cereslaan 14, 5384VT, Heesch

Kosten?
€ 27,50 contant bij aanvang.

Niveau: beginners/gevorderden
Leeftijden: 16+

Meedoen? Vul hieronder het formulier in en we zien je graag op zaterdag 7 januari 2023!

Calisthenics handstand & muscle-up basics

wat is calisthenics

Leer alle ins en outs van de Muscle-up en Handstand in 1 dag! Tijdens de Calisthenics Handstand & Muscle-up Basics Workshop is het mogelijk om jouw eerste echte Muscle-up en/of Handstand te doen onder begeleiding van onze ervaren coaches. Met al meer dan 400 succesvol bereikte Muscle-ups en handstanden kan jij de volgende zijn om dankzij deze unieke tips en tricks; snel, effectief, veilig en vol plezier een Handstand én een Muscle-up te leren!

Ontdek wat meer dan 5000 uren aan calisthenics les ervaring voor jou kan betekenen! Coaches Dean en Tommy zien de kleinste details van al jouw bewegingen en vorm, waardoor je de gehele workshop zeer persoonlijke tips kan verwachten zodat jouw progressie een flinke boost krijgt!

Wanneer?
zondag 8 januari van 12:30 tot 14:00 uur

Waar?
Bodyweight Sports Calisthenics Gym
Cereslaan 14, 5384VT, Heesch

Kosten?
€ 27,50 contant bij aanvang.

Niveau: beginners/gevorderden
Leeftijden: 16+

Meedoen? Vul hieronder het formulier in en we zien je graag op zondag 8 januari 2023!

Slechts beperkte plekken beschikbaar!